Hakan Hatipoğlu'ndan Galatasaray'ın Galibiyeti Sonrası Dikkat Çeken Analiz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu ve oyuncu Hakan Hatipoğlu dün akşam oynanan ve 2-1'lik skor ile biten Galatasaray Beşiktaş maçı sonrası dikkat çeken yorumlarda bulunurken, Galatasaray için çarpıcı analizlerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu ve oyuncu Hakan Hatipoğlu dün akşam oynanan ve 2-1'lik skor ile biten Galatasaray Beşiktaş maçı sonrası dikkat çeken yorumlarda bulunurken, Galatasaray için çarpıcı analizlerde bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu ve oyuncu Hakan Hatipoğlu dün akşam oynanan ve 2-1'lik skor ile biten Galatasaray Beşiktaş maçı sonrası dikkat çeken yorumlarda bulunurken, Galatasaray için çarpıcı analizlerde bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Önemli 3 puan helal olsun Aslanlar 1. Icardi kalitesini hissettirdi 2. Rashica  roket gibi. İlk 11’in değişmezi olur. 3. Galatasaray bitti demeden bitmez. Fikstür avantajımız daha da arttı." ifadelerini kullanan Hatipoğlu sosyal medyada destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

hakan hatipoglu ndan dikkat ceken galatasaray besiktas mac yorumu