Hakan Hepcan Babasını Kaybetti!

Sosyal medyanın ilk fenomenlerinden Hakan Hepcan geçtiğimiz yıllarda Norveçli sevgilisi Elitsa Alexieva ile evlenmiş ve Norveç'e yerleşmişti. 

 

Sosyal medyanın ilk fenomenlerinden Hakan Hepcan geçtiğimiz yıllarda Norveçli sevgilisi Elitsa Alexieva ile evlenmiş ve Norveç'e yerleşmişti. Sosyal medyanın ilk fenomenlerinden olan Hakan Hepcan acı haberi aldığı Norveç'ten yayınladığı paylaşımında takipçilerine "Babam öldü lan" ifadelerini kullandı. 

 

Ünlü sosyal medya fenomeninin bu paylaşımına aralarında ünlülerin de olduğu bir çok isim cevap verirken başsağlığı mesajlarını Hepcan'a ilettiler. Ünlü şarkıcı Fettah Can Hepcan'a "Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun kardeşim" diye yazarken, Bora Cengiz "Başın sağ olsun kardeşim işte şimdi büyüdün. Sabır dilerim" ifadelerini kullandı. 

 

Halil Söyletmez "Başın sağ olsun Allah rahmet eylesin kardeşim. Sabırlar diliyorum" ifadeleriyle Hepcan'a başsağlığı dilerken, bir başka ünlü isim Adem Metan "Başın sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı. 

 

İşte Hakan Hepcan'ın o paylaşımı;