Hakan Meriçliler'in Son Hali Gündem Oldu! Yeni Projesi İçin İnanılmaz Bir Değişime Uğradı!

Rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hakan Meriçliler önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken değişimi gündem oldu. 

 

Rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hakan Meriçliler önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken değişimi gündem oldu. Rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hakan Meriçliler önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken değişimi gündem oldu. 

 

Yeni projesi için inanılmaz bir değişime uğradı!

 

Hakan Meriçliler, 1996 yılında vefat eden Tanju Okan'ı oynayacak. Kilo alıp değişim gösteren Hakan Meriçliler, son haliyle oldukça şaşırttı. Yalan Dünya ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi diziler ile yıldızını parlatan oyuncu Hakan Meriçliler, yeni projesi için kilo aldı. Snob Magazin'in özel haberine göre; Hakan Meriçliler, Nişantaşı'nda son hali ile görüntülendi. Hakan Meriçliler, 'Yıl 1974–Tanju Okan Şarkıları' adlı projede, Tanju Okan şarkılarını söyleyecek. 23 Mayıs 1996 tarihinde vefat eden Tanju Okan'ı oynayacak olan Hakan Meriçliler, rolü için tam 20 kilo aldı. Göbekli hali ile dikkat çeken ve Tanju Okan'a benzemek için kilo alan Hakan Meriçliler, "Tanju Ağabey için 20 kilo aldım" açıklamasında bulundu.