Hakan Sabancı 8 Kadını Takipten Çıkardı! Alya İle İlişkileri Ciddileşiyor Mu ?

Sosyetenin çapkın genç iş adamlarından Hakan Sabancı'nın yakın zamanda şarkıcı Alya ile birlikte olduğunu ve karantinayı aynı evde geçirdikleri ortaya çıkmıştı.  Hakan Sabancı'nın bu süreçte Instagram'dan 8 kadını birden takipten çıkarması Alya ile ilişkilerinin ciddi olduğu yorumlarına neden oldu. 

 

Sosyetenin çapkın genç iş adamlarından Hakan Sabancı'nın yakın zamanda şarkıcı Alya ile birlikte olduğunu ve karantinayı aynı evde geçirdikleri ortaya çıkmıştı.  Hakan Sabancı'nın bu süreçte Instagram'dan 8 kadını birden takipten çıkarması Alya ile ilişkilerinin ciddi olduğu yorumlarına neden oldu. Son dönemde aşk hayatıyla sürekli gündem olan sosyetenin gözde genç iş adamlarından Hakan Sabancı'nın Instagram'dan 8 kadını birden takipten çıkarması Alya ile ilişkilerinin ciddi olduğu yorumlarına neden oldu.

 

Yakın zaman önce Hakan Sabancı ile şarkıcı Alya’nın aşk yaşadığını ve çiftin karantinayı aynı evde geçirdiğini öğrenmiştik. Az önce Hakan Sabancı’nın abisi Hacı Sabancı’nın nişanlısı Nazlı Kayı, Alya’yı takip etmeye başladı. Hakan Sabancı ise tam sekiz kadını takipten çıktı