Hakan Sabancı Gönlünü Sırp Mankene Kaptırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Hakan Sabancı, önceki gün Sırp manken Simona Andrejic ile NewYork'ta aynı saatte aynı mekandan aynı hikayeyi paylaşırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Hakan Sabancı, önceki gün Sırp manken Simona Andrejic ile NewYork'ta aynı saatte aynı mekandan aynı hikayeyi paylaşırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde aşk hayatıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı Hakan Sabancı, önceki gün Sırp manken Simona Andrejic ile NewYork'ta aynı saatte aynı mekandan aynı hikayeyi paylaşırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

 

Aynı zamanda aynı yerde aynı hikaye!

 

Son dönemde aşk hayatıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı Hakan Sabancı, önceki gün Sırp manken Simona Andrejic ile NewYork'ta aynı saatte aynı mekandan aynı hikayeyi paylaşırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Şeyma Subaşı ile aşk dedikoduları çıkan, birlikte bir mekanda el ele görülen Hakan Sabancı'dan hiç beklenmedik bir hamle geldi. Sabancıların yakışıklı çapkını gönlünü Sırp bir modele kaptırdı. Hakan Sabancı ve ünlü Sırp model Simona Andrejic, ABD'de Brooklyn Köprüsü'nün yanında bulunan Dumbo House adlı mekanda aynı saatlerde aynı hikayeyi paylaşınca sürpriz aşk ortaya çıktı. 

 

İşte o paylaşım;

 

hakan sabanci ile simona andrejic ayni mekanda