Hakan Sabancı İle Hande Erçel'den Birlikte İlk Fotoğraflar! Ciddi Bir İlişki!

Son dönemde yaşadıkları aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı Paris dönüşü havalimanında yakalanırlarken, ilişkileri ile ilgili sorulan soruya yanıt verdiler. 

 

Son dönemde yaşadıkları aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı Paris dönüşü havalimanında yakalanırlarken, ilişkileri ile ilgili sorulan soruya yanıt verdiler. Son dönemde yaşadıkları aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı Paris dönüşü havalimanında yakalanırlarken, ilişkileri ile ilgili sorulan soruya yanıt verdiler. 

 

Ciddi bir ilişki!

 

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Hakan Sabancı ve oyuncu Hande Erçel, Paris tatili dönüşü havaalanında objektiflere yakalandı. El ele görüntülenen ikiliden Hande Erçel, “Tatilimiz güzel geçti, her şey çok güzel. Size de teşekkür ederiz” dedi. Kaan Yıldırım ile kısa süreli ilişkisini noktalayan Hande Erçel'in adı bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile anılıyordu. Hafta Sonu birlikte tatile giden çift Paris dönüşü objektiflere yakalandı. İlk kez birlikte kamera karşısına geçen ikili, ilişkileri hakkında konuştu. Hande Erçel, "Tatilimiz güzel geçti, her şey çok güzel. Size de teşekkür ederiz" dedi. Hakan Sabancı ise yeni ilişkisi için "Ciddi bir ilişki" yorumunu yaptı.