Hakan Sabancı'nın Yeni Sevgilisi Cece Buss Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Hakan Sabancı'nın yeni sevgilisi Cece Buss kimdir? Sosyal medyada Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edilen İngiliz model Cece Buss ile ilgili bilgiler kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Cece Buss kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Hakan Sabancı'nın yeni sevgilisi Cece Buss kimdir? Sosyal medyada Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edilen İngiliz model Cece Buss ile ilgili bilgiler kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Cece Buss kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

hakan sabanci nin yeni sevgilisi cece buss kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Cece Buss kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? 

 

Cece Buss kimdir? Cece Buss 5 Ağustos 1993 yılında Doğu İngiltere'de Rosie Maternity Hospital in Cambridge’te dünyaya gelmiştir. Doğum adı Caroline Roseanne Deeble'dır. Kendi bloğunda yer alan ifadelere göre 1995 yılında evlatlık edinilmiştir. Bu tarihten sonra ismi yasal olarak değişmiş ve Cece olmuştur. Burcu Aslandır. Next models ajansına bağlı olarak modellik yapmaktadır. The Hazel Perspective isminde bir bloğu bulunmaktadır. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Düzgün fiziği ile dikkat çeken ünlü manken tam bir spor tutkunudur ve düzenli olarak spor yapmaktadır. Boyu 1.78 cm'dir. Göz rengi kahverengidir. Instagram'da ceeldn ismiyle paylaşımlarına devam eden ünlü model Cece Buss'ın bu mecrada 8047 takipçisi bulunmaktadır.