Hakan Ural Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Pozunu Paylaştı! Sevmek Ayıp Mı Yahu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan sanat camiası için Dolmabahçe'de verdiği iftar yemeğine katılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaşarak gündeme bomba gibi düşen ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan sanat camiası için Dolmabahçe'de verdiği iftar yemeğine katılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaşarak gündeme bomba gibi düşen ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan sanat camiası için Dolmabahçe'de verdiği iftar yemeğine katılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaşarak gündeme bomba gibi düşen ifadeler kullandı.

 

Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayı'nda verdiği iftar programına katıldı. İftar sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile pozlarını Instagram'dan paylaşan Ural, "Sevmek ayıp mı yahu" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz akşam Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçılarla iftar programında bir araya geldi. Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Hülya Avşar, Demet Akalın, Alişan, Yavuz Bingöl gibi ünlü isimlerin katıldığı iftarda Hakan Ural da vardı. Sık sık sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündeme gelen Hakan Ural, iftar sonrası yaptığı paylaşımla da adından söz ettirdi.

 

''Sevmek ayıp mı yahu’'

 

Instagram'da 800 bini aşkın takipçisi bulunan Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekildiği karelerini takipçileriyle paylaştı. Paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı olan duygularını ifade eden Ural, "Reis ile iftar. Memleketi milleti için 20 yılı aşkın hiç durmadan çalışan, halkın oyları, takdiri ile defalarca temsil ettiği makamda halkına, ülkesine binlerce saymakla bitirilemeyecek eserler kazandırmış ve kazandırmaya devam eden yiğit, mert, vicdanlı Cumhurbaşkanımız Erdoğan. Ellerimizi hiç bırakmadık. Sevmek ayıp mı yahu.'' dedi. Ural'ın paylaşımı, kısa sürece binlerce beğeni ve yorum aldı.

 

İşte o paylaşım;

 

hakan ural dan olay cumhurbaskani erdogan paylasimi