Hakan Ural Koronavirüse Bulduğu İlginç Çözümü Sosyal Medya Sayfasından Paylaştı!

Hakan Ural koronavirüsün çözümünü ne olarak buldu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü magazin yorumcusu Hakan Ural, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüsün çözümü olarak gördüğü fikrini takipçileriyle paylaştı. Peki Hakan Ural koronavirüsün çözümünü ne olarak buldu? Cevaplar haberimizde..

 

Hakan Ural koronavirüsün çözümünü ne olarak buldu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü magazin yorumcusu Hakan Ural, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüsün çözümü olarak gördüğü fikrini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Hakan Ural, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüsün çözümü olarak gördüğü fikrini takipçileriyle paylaştı. Peki Hakan Ural koronavirüsün çözümünü ne olarak buldu? Cevaplar haberimizde..

 

hakan ural dan koronaviruse ilginc cozum

 

Hakan Ural koronavirüsün çözümünü ne olarak buldu? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü magazin yorumcusu Hakan Ural, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda koronavirüsün çözümü olarak gördüğü fikrini takipçileriyle paylaştı. 

 

Bill Gates'i tutuklayın! 

 

Hakan Ural, Koronavirüs için çözümünü sosyal medya hesabından paylaştı. Ural, paylaşımında, "Bill Gates'i tutuklayın" ifadelerini kullandı. Bir süre önce Covid-19 testi pozitif çıkan ve hastanede gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan Ural, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Koronavirüse çözüm önerim: Bill Gates'i acil neredeyse bulup tutuklayın. Kapatın. Sağlam bir pazarlık yapıp asgari müşterekte ne istiyorsa anlaşın bitsin bu çile usandık, bıktık" dedi.