Haldun Demirhisar Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Haldun Demirhisar kimdir? Magazin gündeminde son dönemde ismi sık sık duyulan ünlü iş adamı Haldun Demirhisar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Peki Haldun Demirhisar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Haldun Demirhisar kimdir? Magazin gündeminde son dönemde ismi sık sık duyulan ünlü iş adamı Haldun Demirhisar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Son dönemde ismi Serenay Sarıkaya ve Aleyna Tilki ile aşk dedikodularına karışan ünlü iş adamı Haldun Demirhisar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Peki Haldun Demirhisar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

haldun demirhisar kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Haldun Demirhisar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Haldun Demirhisar kimdir? Heavenly dDF' isimli şirketinin sahibi olan Haldun Demirhisar, yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan İzmirli bir iş adamıdır. Otel, mimar ofisi ve restorant işletmeleri de bulunan Haldun Demirhisar, bir dönem Bennu Gerede ile aşk yaşamıştı. Şirket sahibi bir iş insanı olan Haldun Demirhisar, yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan İzmirli bir iş adamı olarak biliniyor. Otel, mimar ofisi ve restorant işletmeleri de bulunan Haldun Demirhisar, daha önceki dönemlerde Bennu Gerede ile aşk yaşamıştı. Sonrasında ise Demirhisar'ın adı, Serenay Sarıkaya ile de anılmıştı. Demirhisar hakkında internet üzerinde pek fazla bulunmuyor ve bekar olduğu bilinmekte. Geçtiğimiz hafta gizemli bir erkek arkadaşıyla birlikte objektiflere yakalanan Aleyna Tilki, soruları yanıtsız bırakmıştı. Şarkıcının arkadaşı ise, 'Çekmesinler yoksa polis çağırırım!' diyerek, tehditler savurmuştu