Halsey'in Türkçe Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Halsey'in sosyal medya sayfasından yaptığı Türkçe paylaşım olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Halsey'in sosyal medya sayfasından yaptığı Türkçe paylaşım olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Halsey'in sosyal medya sayfasından yaptığı Türkçe paylaşım olay oldu. 

 

Halsey, Alev Aydın ile oğlunun verdiği pozlara kayıtsız kalmadı. Daha önce Türkçe öğrendiğini duyuran ünlü şarkıcı, sevgilisi ve Ender Ridley'i, "Sevgi paylaştıkça artar!" ifadeleriyle paylaştı. Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan şarkıcı Halsey ile senarist Alev Aydın, ilk bebeklerini geçtiğimiz yıl temmuz ayında kucaklarına alarak büyük bir mutluluk yaşamıştı. Çift, oğullarına 'Ender Ridley' adını vermişti.

 

halsey in turkce paylasimi olay oldu

 

Sevgi paylaştıkça artar!

 

Anne olmanın sevincini yaşayan Halsey, önceki gün eşi ve oğlunun fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. 29 Eylül'de 27 yaşına basan ünlü şarkıcı, gönderisine, "Sevgi paylaştıkça artar" ifadelerini ve nazar boncuğu emojilerini eklemeyi ihmal etmedi. Bir süre önce Türkçe öğrenmeye başladığını açıklayan şarkıcının bu sözlerine Türk takipçilerinden de çok sayıda yorum geldi. Kullanıcılar da ünlü şarkıcının 1 milyondan fazla beğeni alan paylaşımına Türkçe yorumlar yazdı. Bir takipçisi, "Gönderideki açıklama halis midir?" derken, başka bir kişi ise, "Ya sen Türkçe mi yazdın? Yerim seni aşkım..." şeklinde esprili bir ifade kullandı.

 

halsey in turkce paylasimi olay oldu 2

 

Teşekkürler Dede!

 

Ayrıca Halsey, Ender bebeğin dedesinden gelen hediyeyi de takipçilerine gösterdi. Bir yanında nazar boncuğu bulunan ve üzerinde "Ender" yazılı olan künyenin videosunu paylaşan ünlü isim, bunun Alev Aydın'ın babasından bir hediye olduğunu sözlerine ekledi. Halsey, "Teşekkürler dede... Bunu Ender takıncaya kadar saklayacağım." ifadelerini kullandı. Bu, Halsey'in Türkçe mesaj eşliğinde yaptığı ilk paylaşım değil. Doğum sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ünlü şarkıcı daha önce de oğlu ve sevgilisinin fotoğrafına, "Nazar değmesin..." yorumunu yapmıştı. Halsey, Alev Aydın'ın Instagram hesabından yayınladığı bu fotoğrafa ise, "Tombalak bebe." ifadelerini not düşmüştü. 

 

halsey in turkce paylasimi oaly oldu 3