Haluk Levent'ten Eğlenceli Cüneyt Özdemir Yorumu!

Kurduğu AHBAP vakfıyla ihtiyacı olanlara yarım elini uzatan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Cüneyt Özdemir'in AHBAP ile ilgili yaptığı yoruma eğlenceli bir karşılık verdi. 

 

Kurduğu AHBAP vakfıyla ihtiyacı olanlara yarım elini uzatan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Cüneyt Özdemir'in AHBAP ile ilgili yaptığı yoruma eğlenceli bir karşılık verdi. Cüneyt Özdemir önceki gün Youtube kanalından yayınladığı videosunda "Şuan Türkiye'nin en güvenilir kurumu ne? AHBAP! Geçen İzmir'de konferanstayım karnım acıktı aç kaldım dedim AHBAP İzmir bana kumru getir diye espri yaptım. AHBAP şakası bir yana şuan partiler üstü bir kurum olarak bakıyorum inanılmaz bir şekilde her yere yetişiyorlar!" ifadeleriyle AHBAP'ın faaliyetlerini överken bu konuya Haluk Levent kayıtsız kalmadı. 

 

Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Cüneyt Özdemir'in AHBAP için övgülerine kayıtsız kalmayan ünlü şarkıcı "İzmir Ahbap! Cüneyt Özdemir'e kumru götürün! Haydi Canlarım" ifadeleriyle Cüneyt Özdemir'in eğlenceli göndermesine karşılık verdi. 

 

İşte Haluk Levent'in o paylaşımı;