Hande Ataizi Ertem Şener'e Konuştu! Kenan İmirzalıoğlu'nu Yetenekli Bulmuyorum!

Sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarla gündem yaratmayı başaran ünlü TV yapımcısı ve spiker Ertem Şener, yayınına Hande Ataizi'ni konuk ederken, Ataizi Kenan İmirzalıoğlu'nu yetenekli bulmadığını belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarla gündem yaratmayı başaran ünlü TV yapımcısı ve spiker Ertem Şener, yayınına Hande Ataizi'ni konuk ederken, Ataizi Kenan İmirzalıoğlu'nu yetenekli bulmadığını belirtti. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yapımcısı ve spiker Ertem Şener, yayınına Hande Ataizi'ni konuk ederken, Ataizi Kenan İmirzalıoğlu'nu yetenekli bulmadığını belirtti.

 

Ataizi yaptığı açıklamada “Kıvanç Tatlıtuğ’u çok beğeniyorum. Çok iyi bir oyuncu. Kenan İmirzalıoğlu’nu yetenekli bulmuyorum. Sokaktan geçen bir adamı al o daha iyi oynar” ifadelerini kullanırken, Talat Bulut ile ilgili sorulan bir soruya ise "20 sene önce yaşanan bir olaydı, arşivlere kayıt oldu.Ben polemik yaşamak istemiyorum banane Talat Bulut, kim"diye cevap verdi. 

 

İşte o anlar;