Hande Ataizi İle Sevda Demirel'in Tokat Olayı Yeniden Gündeme Geldi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Ataizi, Jülide Ateş'in porgramına katılırken, Ateş'in sorduğu bir soru yıllar önce Sevda Demirel ile aralarında yaşanan tokat olayını yeniden gündeme taşıdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Ataizi, Jülide Ateş'in porgramına katılırken, Ateş'in sorduğu bir soru yıllar önce Sevda Demirel ile aralarında yaşanan tokat olayını yeniden gündeme taşıdı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Ataizi, Jülide Ateş'in porgramına katılırken, Ateş'in sorduğu bir soru yıllar önce Sevda Demirel ile aralarında yaşanan tokat olayını yeniden gündeme taşıdı. 

 

Yıllar önce Sevda Demirel ile Hande Ataizi'nin tokat olayı tekrar gündeme geldi...Jülide Ateş'e konuk olan Hande Ataizi o yayında yaşananların perde arkasını anlattı. Sevda Demirel'de sosyal medya hesabından o gün yaşananlar için yorum yazdı...

 

İşte o anlar ve Sevda Demirel'in sosyal medya sayfasından konuyla ilgili yaptığı yorum;