Hande Doğandemir'den Dikkat Çeken Açıklama! Kilo Aldıysan..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Doğandemir, yaptığı açıklamada kilo aldıysan linç ediliyorsun derken dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Doğandemir, yaptığı açıklamada kilo aldıysan linç ediliyorsun derken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Doğandemir, yaptığı açıklamada kilo aldıysan linç ediliyorsun derken dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Kilo aldıysan linç ediliyorsun!

 

Bir dönem “kilo aldı” haberleriyle gündemde olan Hande Doğandemir, “Sırf üzerinden kazanç elde etmek için dayatılan tüm algı yöntemlerini çok zalimce buluyorum. Zayıf ve güzel olmanın ‘değerli’ olmakla eş tutulduğu bir düzende yaşamak beni çok incitiyor. Mesela bir oyuncu olarak yeterince zayıf ve güzel değilsen, ne yeteneğinin ne yaptığın işlerin bir kıymeti oluyor. Bunu çok acımasız buluyorum. Kilo aldıysan ya da çok zayıfsan, saçlarında beyazların varsa veya cildin yeterince pürüzsüz değilse linç ediliyorsun.” ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.

 

hande dogandemir kilo aldiysan linc ediliyorsun