Hande Doğandemir'den Dikkat Çeken Onur Tuna Açıklaması! Ne Dedi?

Hande Doğandemir yeni sevgilisi Onur Tuna ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında objektiflere yansırken yeni sevgilisi Hande Doğandemir ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Hande Doğandemir yeni sevgilisi Onur Tuna ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Hande Doğandemir yeni sevgilisi Onur Tuna ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında objektiflere yansırken yeni sevgilisi Hande Doğandemir ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında objektiflere yansırken yeni sevgilisi Hande Doğandemir ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Hande Doğandemir yeni sevgilisi Onur Tuna ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Kendisi gibi oyuncu olan Onur Tuna ile aşkını ilan eden Hande Doğandemir, önceki gün Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Muhabirlerin, "Yeni ilişkiniz hayırlı olsun" sözlerinin üzerine, "Çok teşekkür ederim" yanıtını verdi. Doğandemir ayrıca, "Onur'un fotoğrafını telefon kılıfımdan kaldırmadım" dedi 

 

hande dogandemir den onur tuna aciklamasi dikkat cekti