Hande Doğandemir'den Estetik Açıklaması! Estetiğe Karşı Değilim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Women’s Shine dergisine yaptığı açıklamada estetiğe karşı olmadığını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Women’s Shine dergisine yaptığı açıklamada estetiğe karşı olmadığını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Women’s Shine dergisine yaptığı açıklamada estetiğe karşı olmadığını söyledi. 

 

Mükemmel olmak zorunda değilim!

 

Women’s Shine dergisine konuşan Hande Doğandemir estetiğe karşı olmadığını söyledi. Oyuncu "Estetiğim yok, olsa söylerim. Ben doğallıktan yanayım ama bir gün ihtiyaç duyarsam yaptırırım.” "Beni üzen toplumsal baskı, dayatılan güzellik algısı. Bu algıya kapılmadan kendimizi sevebilmeyi öğrenmeliyiz" dedi. Mükemmel olmak zorunda hissetmediğini söyleyen oyuncu "Biz toplumun olmamızı istedikleri kişiler olmayacağız.” "Ben güzel, fit, mükemmel olmak zorunda değilim. Ben birinin eşi, sevgilisi, annesi olmak zorunda değilim. " ‘Dünyanın En Kötü İnsanı’ filminde şöyle bir söz geçiyor: ‘Kendi hayatımın yardımcı oyuncusu gibi hissediyorum.’ Bir tane hayatımız var ve o hayatın başrolü olmalıyız” dedi.