Hande Erçel'den Atasay Kamer Açıklaması! İddialar İçin Ne Dedi?

Hande Erçel Atasay Kamer ile aşk yaşıyor iddiaları için ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, yaptığı açıklamada Atasay Kamer ile aşk iddiaları için açıklamalarda bulundu. 

 

Hande Erçel Atasay Kamer ile aşk yaşıyor iddiaları için ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, yaptığı açıklamada Atasay Kamer ile aşk iddiaları için açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Hande Erçel, yaptığı açıklamada Atasay Kamer ile aşk iddiaları için açıklamalarda bulundu. 

 

Aşk yok iş var!

 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in geçtiğimiz aylarda ayrıldıkları iddia edilmişti. Çıkan bu iddiaların ardından sessizliğini koruyan çiftten Hande Erçel, Kerem Bürsin’i sosyal medyadan silmişti. Şimdi ise Hande Erçel’in Atasay Kuyumculuğun Genel Müdürü Atasay Kamer ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Çıkan iddialara Hande Erçel, yanıt verdi. Hande Erçel’in yakın çevresine, “Kimseyle aşk yaşamıyorum. İşime odaklanıp kafamı dinleyeceğim” dediği öğrenildi. 

 

hande ercel atasay kamer ile ilgili cikan ask iddialarina aciklik getirdi