Hande Erçel'den Doğum Günü Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Hande Erçel bugün 26 yaşına basarken, yayınladığı doğum günü paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Hande Erçel bugün 26 yaşına basarken, yayınladığı doğum günü paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Son dönemde Buğra Gülsoy ile birlikte başrolünü paylaştığı Azize dizisi ile adından sık sık söz ettiren Hande Erçel Instagram sayfasından yaptığı doğum günü paylaşımı ile dikkat çekti. 

 

Instagram sayfasından yayınladığı doğum günü paylaşımında sevgilisi Murat Dalkılıç ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu İngilizce olarak "It's my birthday, It's our birthday my hero" yani bugün benim doğum günüm, bugün bizim doğum günümüz, kahramanım ifadelerini kullanırken, bu paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Doğum günü paylaşımı ile kısa sürede 707 binden fazla beğeni alan ünlü oyuncu sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. 

 

İşte Hande Erçel'in doğum günü paylaşımı; 

 

 

Not: Fotoğraf Hande Erçel'in Instagram sayfasından alınmıştır.