Hande Erçel İle Hakan Sabancı'dan Yeni Kare! Galiba Bu Sefer Evlenecek!

Son dönemde Bambaşka Biri dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı'dan yeni bir kare gelirken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Son dönemde Bambaşka Biri dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı'dan yeni bir kare gelirken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Son dönemde Bambaşka Biri dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı'dan yeni bir kare gelirken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Uzun zamandır aşk yaşayan Hande Erçel ve Hakan Sabancı, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladıkları yeni karelerini, hayranlarının beğenisine sundu. Oyunculuğu ile tartışmaların odağında olan Hande Erçel, aşk hayatında keyifli günler geçiriyor. Uzun zamandır Hakan Sabancı ile birlikte olan ve yaz boyu tatil yapan Erçel, yeni karelerini de sosyal medyadan yayınlıyor. Eski ilişkilerine göre göz önünde olmayı pek tercih etmeyen ikiliden, bir kare daha geldi.

 

hande ercel ile hakan sabanci dan yeni kare galiba bu sefer evlenecek

 

Aşk dolu anlar

 

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın aşk dolu karesi, sosyal medyayı salladı. Birçok kişinin favorisi olan çift, siyah-beyaz karesiyle yorum yağmuruna tutuldu. Erçel'e "Yılın aşkta kazananı" şeklinde yorumlar gelirken, Hakan Sabancı için ise "Bu defa evlenecek galiba" denildi.