Hande Erçel İle Hakan Sabancı New York Tatilindeler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı New York tatiline çıktılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı New York tatiline çıktılar. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı New York tatiline çıktılar. 

 

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı, yaşadıkları aşkla gündemden düşmüyor. İtalya ve Yunanistan'ın ardından son olarak rotalarını New York'a çeviren ikilinin yeni paylaşımı, sosyal medyada gündem oldu. Hande Erçel bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor. İlk kez 6 Mart'ta Paris tatili dönüşünde İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan çift, utangaç tavırlar sergilemişti. İkili, "Her şey çok güzel gidiyor. Tatilden geldik. Çok teşekkür ederiz" açıklamasını yapmıştı. Ünlü çift, geçtiğimiz hafta ise aşka gelerek romantik bir pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

 

hande ercel ile hakan sabanci new york tatiline ciktilar

 

ROMANTİK PAYLAŞIM

 

Erçel, sevgilisinin kolunu boynuna doladığı bir fotoğrafı 30.9 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden siyah kalp emojisi ile yayınlarken; Sabancı ise aynı kareyi kırmızı kalp emojisiyle paylaşmıştı. Hande Erçel (29), son olarak bitmeyen tatilinin New York ayağından sevgilisi Hakan Sabancı (32) ile yeni bir paylaşım yaptı. New York'ta gittikleri bir müzede aynadan hatıra fotoğrafı çeken çiftten Erçel, o kareyi sosyal medya hesabının hikayeler bölümünden paylaştı. İkilinin bu fotoğrafı, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.