Hande Erçel İle Kaan Yıldırım Arasında İhanet İddiası! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'ın bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Hande Erçel'i aile dostları Tuğçe Açıkgöz ile aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'ın bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Hande Erçel'i aile dostları Tuğçe Açıkgöz ile aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'ın bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Hande Erçel'i aile dostları Tuğçe Açıkgöz ile aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

İhanet iddiası olay oldu!

 

Akşam'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ile biten ilişkisinin ardından kısa bir süre sonra meslektaşı Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açtı. Ancak Kaan Yıldırım'ın Hande Erçel'i aile dostları Tuğçe Açıkgöz ile aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Yıldırım'ın, Tuğçe Açıkgöz ile aynı tatil bölgesinden farklı paylaşımlar yapması iddiaları kuvvetlendirdi. Ünlü çiftten konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı alan Hande Erçel, bir dönem Halka dizisinde birlikte rol aldığı Kaan Yıldırım'a gönlünü kaptırdı. Kaan Yıldırım ile mutlu birlikteliğini sürdüren Hande Erçel'in ihanete uğradığı iddiası magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Hande Erçel'in son dönemde Kaan Yıldırım ile ilgili sorulara yanıt vermemesi dikkat çekti. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaan Yıldırım, dedikoduları alevlendirdi. Kendisi gibi oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden tatil paylaşımları yapan Kaan Yıldırım hakkında "Hande Erçel'le ilişkisini bitirdi" yorumları yapıldı.

 

İşte Tuğçe Açıkgöz ile Kaan Yıldırım'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar;

 

kaan yildirim hande ercel i aldatti mi 1

 

kaan yildirim hande ercel i aldatti mi 2