Hande Erçel'in Burcu Özberk İle Videosu Olay Oldu!

Son zamanlarda Kanal D'de yayınlanan Azize dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından en yakın arkadaşı Burcu Özberk ile helyum filtreli bir paylaşım yaparken, eğlenceli anlar sosyal medyada yankı buldu. 

 

Son zamanlarda Kanal D'de yayınlanan Azize dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından en yakın arkadaşı Burcu Özberk ile helyum filtreli bir paylaşım yaparken, eğlenceli anlar sosyal medyada yankı buldu. Son dönemde oyunculuğu kadar sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından en yakın arkadaşı Burcu Özberk ile birlikte yaptığı helyum filtreli paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda en yakın arkadaşı Burcu Özberk ile helyum filtresi ile konuşan ünlü oyuncu "Aa benim sesim çok güzel oldu, benim ki daha güzel oldu bişiy oluyor noluyor?" ifadelerini kullanırken eğlenceli anlar sosyal medyada geniş yankı buldu. 

 

İşte o video;