Hande Erçel'in Şezlong Pozu Sosyal Medyada Gündem Oldu! Yine Yakıyorsun!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı şezlong paylaşımında güzelliğiyle bir kez daha büyüledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı şezlong paylaşımında güzelliğiyle bir kez daha büyüledi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı şezlong paylaşımında güzelliğiyle bir kez daha büyüledi. 

 

hande ercel in sezlong paylasimi gundem oldu yine yakiyorsun

 

Yine yakıyorsun!

 

Instagram sayfasından yaptığı şezlong paylaşımında güzelliğiyle ve tarzıyla büyüleyen ünlü oyuncu Hande Erçel için takipçileri "Başarı kazayla gelemez. Sıkı çalışma, azim, çalışma, fedakarlık ve her şeyden önce yaptığın şey için sevgi içerir! " (PELE) @handemiyy cesur ol. Vahşi ol. Güçlü ol. Kendine güven. Akıllı ve bağımsız ol. Vahşi ol. Bazen sahte dünyada gerçek olacak kadar cesur ol. Güzelliği yeniden tanımla.", "Hande'nin gözlerindeki saflık, bakışındaki samimiyet kadar hiç bir makyaj yüzü süsleyemez. Gözün, yüzün görünüşü. Dilin gerçeği gizleyebileceğini ama gözler asla gizleyemeyeceğini anla!", "Meleğim yine yakıyorsun canım", "Çok güzelsin", "Bu güzellik şaka olsa gerek" gibi yorumlarda bulundular. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: