Hande Erçel Kerem Bürsin Çiftinin Ezgi Mola Ve Merve Dizdar İle Karşılaştıkları An Olay Oldu!

Bu yıl 9.su düzenlenen Ayaklı Gazete ödül törenine katılan ünlü çift Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Ezgi Mola ile Merve Dizdar'la karşılaştıkları anlar kameralara yansırken, yaşananlar sosyal medyada olay oldu. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Bu yıl 9.su düzenlenen Ayaklı Gazete ödül törenine katılan ünlü çift Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Ezgi Mola ile Merve Dizdar'la karşılaştıkları anlar kameralara yansırken, yaşananlar sosyal medyada olay oldu. Son dönemde Demet Özdemir ile aynı projede yer alacağı için kriz yaşadıkları iddia edilen ünlü oyuncu çift Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in bu yıl 9.su düzenlenen Ayaklı Gazete ödül töreninde Masumlar Apartmanı dizisinin yıldızları Ezgi Mola ile Merve Dizdar'la karşılaştıkları anlar kameralara yansırken, yaşananlar sosyal medyada olay oldu. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Bu yıl 9.su düzenlenen Ayaklı Gazete ödül törenine katılan ünlü çift Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Ezgi Mola ile Merve Dizdar'la karşılaştıkları anlar kameralara yansırken, yaşananlar sosyal medyada olay oldu. Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in koronavirüs önlemlerine dikkat ederek hasret giderdikleri Ezgi Mola ve Merve Dizdar buluşmasında kameraya yansıyan görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. 

 

İşte o anlar;