Hande Erçel Kerem Bürsin İle Aşk Yaşadığı İddialarına Yanıt Verdi!

FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, önceki gün bir estetik merkezinden çıkarken görüntülenirken, aynı dizide rol aldığı ve sık sık adının aşk dedikodularına karıştığı Kerem Bürsin ile ilgili aşk iddialarına yanıt verdi. 

 

FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, önceki gün bir estetik merkezinden çıkarken görüntülenirken, aynı dizide rol aldığı ve sık sık adının aşk dedikodularına karıştığı Kerem Bürsin ile ilgili aşk iddialarına yanıt verdi. Son dönemde Sen Çal Kapımı isimli dizideki samimi sahnelerinden dolayı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü oyuncu Hande Erçel, iddialara önceki gün bir estetik merkezi çıkışında basın mensuplarının hatırlatması üzerine yanıtladı. 

 

'Sen Çal Kapımı' dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile haklarında sık sık aşk dedikoduları çıkan oyuncu Hande Erçel, önceki gün Etiler’de bulunan bir estetik merkezinden çıkarken görüntülendi. Maske takarak pandemi kurallarına uyan Hande Erçel, "Estetik bir operasyon mu geçirdiniz?" sorusu karşısında, "Kliniğe rutin kontrol için geldim" demekle yetindi. "Sete geç kaldım" diyen 26 yaşındaki oyuncu, "Kerem Bürsin babanızı sosyal medyadan takibe aldı, siz de Kerem Bürsin’in ailesini takibe aldınız" yorumuna da sessiz kaldı.

 

Rol arkadaşı Kerem Bürsin aşk yaşadığı iddiası ile magazin gündeminden düşmeyen Erçel, bu yöndeki sorular üzerine, "Sadece iş" cevabını verdi.