Hande Erçel Oyunculuğu Bıraktı Mı? İddialara Yanıt Verdi!

Bambaşka Biri dizisindeki performansıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Hande Erçel hakkında çıkan oyunculuğu bıraktı iddialarına yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; Son projesinin erken final yapması ile gündeme gelen ve saç imajı ile konuşulan Hande Erçel'den herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. Hande Erçel, projedeki performansıyla da eleştirilmişti. Tüm bu eleştiriler ardından sessizliğini bozan oyuncudan oyunculuğu bırakacağı yönünde bir açıklama geldi. Geçtiğimiz gün Akatlar'da kameralara yansıyan güzel oyuncu merak edilen tüm sorulara cevap verdi. Hande Erçel, dolu dizgin aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile birlikteliği ile gündeme geliyor. Tüm yazı birlikte yurt dışında tatil planları ile geçiren ikili sevenleri tarafından yakından takip edildi. Geçtiğimiz ay imaj değişikliği ile gündem olan oyuncu saçlarını kızıla boyatmıştı. Hande Erçel'in yeni tarzını beğenenlerin yanında eleştirenler de var. Erçel, önceki gün Akatlar'da objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen oyuncunun saçlarını yeniden eski rengine döndürmesi dikkat çekti.

 

"DAYANAMADIM" 

 

Bir pastaneden alışveriş yapmak için aracından inen Hande Erçel, saç rengi kararının sorulmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: Saçlarımı çok sevdim, iyi ki de yaptım. Fakat sürekli dibi geliyordu, dayanamadım. Sürekli boyamak meğerse sıkıntıymış. Ben de ilk defa yaptığım için şaşırdım.

 

"OYUNCULUK BENİM TUTKUM" 

 

Yer aldığı son dizi projesinin erken final yapmasının ardından sosyal medya hesabından oyunculuğa dair fotoğrafları sildiği ve oyunculuğu bırakacağı iddia edilen Hande Erçel, çıkan haberleri yalanladı. Oyunculuğu sevdiğini ifade eden ünlü isim, “Benim mesleğim, tutkum oyunculuk. Bırakmak diye bir durum yok. İnsanlar yazıyorlar. Aksine iş yapmak istiyorum. Dijitalde bir projede yer almak istiyorum” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde seramik atölyesinde yaptığı pastayı takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi olan Hande Erçel, o anların hatırlatılması üzerine; “Arkadaşımın atölyesiydi, kendisine eşlik ettim. İlgi alanım zaten sanat. Bunun okulunu okuyorum. Okulum devam ediyor. İş bitti, direkt okula yöneldim. Final dönemindeyim. Onlarla ilgileniyorum” açıklamasında bulundu.



Etiketler: