Hande Sarıoğlu Messi'yi Rahat Bırakmayan Nusret Gökçe'yi Tiye Aldı! Kasap..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Hande Sarıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin ile birlikte sahaya inip Lionel Messi'yi rahat bırakmayan Nusret Gökçe ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken durumu tiye aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Hande Sarıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin ile birlikte sahaya inip Lionel Messi'yi rahat bırakmayan Nusret Gökçe ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken durumu tiye aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Hande Sarıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin ile birlikte sahaya inip Lionel Messi'yi rahat bırakmayan Nusret Gökçe ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken durumu tiye aldı. 

 

Hande'den Nusret paylaşımı

 

Ünlü kasap futbolcularla fotoğraf çektirmek isterken, Arjantinli yıldız Messi'yi kolundan çekerek ve gitmesine engel olmaya çalışarak sosyal medyayı salladı. Fenomen kasapla Hande Sarıoğlu da dalga geçti.

 

"Kasap et derdinde”

 

Hande Sarıoğlu, Nusret Gökçe'nin o anlarını paylaşarak "Kasap et derdinde" yorumuyla olay oldu.

 

İşte o paylaşım;

 

hande sarioglu ndan dikkat ceken nusret gokce paylasimi fena dalga gecti