Hande Ünsal Anneannesinin Hatıralarına Sahip Çıktı! Evini Satın Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hande Ünsal, İzmir'de satışa çıkarılan anneannesinin evini alarak hatıralarına sahip çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hande Ünsal, İzmir'de satışa çıkarılan anneannesinin evini alarak hatıralarına sahip çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hande Ünsal, İzmir'de satışa çıkarılan anneannesinin evini alarak hatıralarına sahip çıktı. 

 

Hatıralarına sahip çıktı!

 

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre; Hande Ünsal, anneannesi Nursal Ünsal Birtek’in hatıralarına sahip çıktı. Genç şarkıcı, İzmir-Alsancak’ta satışa çıkan anneannesinin evini satın aldı. Hande Ünsal, geçmişte anneannesi Nursal Ünsal Birtek’in oturduğu evin satışa çıktığını duyunca harekete geçti. Ünsal, çocukluk anılarının bulunduğu evi 4 milyon liraya satın aldı. Şarkıcı, kendi evi dışında ilk gayrimenkul yatırımını da bu evle yapmış oldu. Nursal Ünsal Birtek de kızı Niran Ünsal ve torunu Hande Ünsal gibi müzisyendi. İzmir TRT Radyo sanatçısı ve keman eğitmeni olan Birtek, 2009 yılında yaşamını yitirdi. Hayatını müziğe adayan Birtek, İzmir’de bir dönem Türk sanat müziğinin gelişmesi için korolarda gönüllü olarak görev alıp eğitimler vermişti.



Etiketler: