Hande Yener'den İzzet Yıldızhan'ın Külotla Sahneye Çıkmayın Sözüne Sert Yanıt!

Hande Yener İzzet Yıldızhan'ın kültola sahneye çıkmayın söylemine ne cevap verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hande Yener, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmayın sözlerine çok sert yanıt verdi. Peki Hande Yener İzzet Yıldızhan'ın kültola sahneye çıkmayın söylemine ne cevap verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Hande Yener İzzet Yıldızhan'ın kültola sahneye çıkmayın söylemine ne cevap verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hande Yener, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmayın sözlerine çok sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hande Yener, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İzzet Yıldızhan'ın külotla sahneye çıkmayın sözlerine çok sert yanıt verdi. Peki Hande Yener İzzet Yıldızhan'ın kültola sahneye çıkmayın söylemine ne cevap verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Hande Yener İzzet Yıldızhan'ın kültola sahneye çıkmayın söylemine ne cevap verdi?

 

İzzet Yıldızhan, iddialı kostümleriyle ilgili, "Burası Türkiye. Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahne adabı diye bir şey var. Külotla da mayoyla da sahneye çıkmayın bir zahmet! Aileler sizi seyrediyor, benim çocuklarım izliyor.” dedi. Hande Yener İzzet Yıldızhan'ın bu sözleri için Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar. En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın. Google'a geçmişi sildirin, bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri." ifadelerini kullanırken sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

hande yener den izzet yildizhan in sahneye kulotla cikmayin sozlerine sert yanit