Hande Yener Ve Otilla Mascotte'da Sahne Alacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcılar Hande Yener ve Otilla, son dönemde düzenlediği konserle dikkat çeken ünlü gece kulübü Mascotte'da sahne almaya hazırlanıyorlar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcılar Hande Yener ve Otilla, son dönemde düzenlediği konserle dikkat çeken ünlü gece kulübü Mascotte'da sahne almaya hazırlanıyorlar. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla magazin gündeminde yer bulan ünlü şarkıcılar Hande Yener ve Otilla, son dönemde düzenlediği konserle dikkat çeken ünlü gece kulübü Mascotte'da sahne almaya hazırlanıyorlar. 

 

hande yener ve otilla mascotte kulupte sahne alacak 1

 

Haziran'da ünlü akını!

 

Türkiye'nin magazin gündeminden hiç bir şekilde düşmeyen ünlü sanatçılar Mascotte Club adlı mekanda sahne alacak. Bu sanatçılardan bazıları 1 Haziran'da Hande Yener, 8 Haziran Çarşamba Otilla, her Cuma ve Cumartesi günleri Efe Pekşahin ve 3 Haziran Cuma günü Ünlü DJ Mert Hakan kendilerini izlemeye gelen sevenlerini coşturacak. Kraliçe Hande Yener'in canlı canlı sahne performansını dans ekibiyle sahne şovunu ve sahne öncesi açıklamaları yine gündemde zirvede olacak. Otilla'nın unutulmaz canlı performansını izlemek için çok geç değil.

 

hande yener ve otilla mascotte kulupte sahne alacak 2