Hanzade Durmuş'tan Dikkat Çeken Nisa Bölükbaşı Ve Şampiyonluk Yorumu!

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut yorumu ile sosyal medyada dikkat çekti. 

 

 

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut yorumu ile sosyal medyada dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Hanzade Durmuş, yaptığı Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut yorumu ile sosyal medyada dikkat çekti.

 

Nisa ya da Berkan yalnız kalırsa şampiyonluğa koşar!

 

Hanzade Durmuş yaptığı yorumda "Kimin kiminle daha fazla dostluğu var bilemem ama seyirciye geçen Gönüllüler Takımı'nın dostluğu. Bu potada bu iki isimden biri elenirse diğerinin şampiyonluğa koşuşunu izleriz. Hele Nisa Bölükbaşı tek başına kalırsa kesinlikle şampiyonluğa koşar. 2 SMS'li Nisa, kırmızı takıma karşı daha avantajlı olur. Yalnız kalmış bir Nisa, bir Berkan kalabalık bir kırmızı takım karşısında daha avantajlı gözüküyor. Özellikle ödül oyunlarında götürülmemeleri, yalnız görüntüleri bu iki ismi şampiyonluğa zoraki koşturur" ifadelerini kullanırken sosyal medyada gündem oldu.