Hanzade Durmuş'tan Evrim Keklik'in Sude Sözleri İçin Olay Yorum!

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yorumcu Hanzade Durmuş, programda yaptığı açıklamada Evrim Keklik'in Sude için söylediği sözler için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yorumcu Hanzade Durmuş, programda yaptığı açıklamada Evrim Keklik'in Sude için söylediği sözler için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yorumcu Hanzade Durmuş, programda yaptığı açıklamada Evrim Keklik'in Sude için söylediği sözler için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

hanzade durmus tan olay evrim keklik yorumu

 

Evrim'in Sude sözlerine olay yorum!

 

Evrim'in Sude için söylediği Sude de kendini biryerler de sanıyor. Sude evde yok kendini benim üzerimde sanıyor." ifadeleri için "Ben bu sözleri dinlerken şok içinde kaldım. Böyle konuşmaya devam ederse haklı olduğu konularda da ciddiye alınmamaya başlayacak. Sen kendini Sude ile bir tutuyorsan o gözdeysen artık insanlar farklı düşünecek"şeklinde yorum yapan Durmuş sosyal medyada gündem oldu.