Harun Tekin'den Geç Açıklanan SokaÄŸa Çıkma Yasağıyla Ä°lgili Yorum!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Mor ve Ötesi grubunun solisti ÅŸarkıcı Harun Tekin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 30 büyükÅŸehir ve Zonguldak'ı kapsayan 48 saatlik sokaÄŸa çıkma yasağının geç açıklandığını ve kapsamının muÄŸlak bırakılarak yanlış sonuçlar doÄŸurduÄŸunu belirtti. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Mor ve Ötesi grubunun solisti ÅŸarkıcı Harun Tekin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 30 büyükÅŸehir ve Zonguldak'ı kapsayan 48 saatlik sokaÄŸa çıkma yasağının geç açıklandığını ve kapsamının muÄŸlak bırakılarak yanlış sonuçlar doÄŸurduÄŸunu belirtti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran Mor ve Ötesi grubunun solisti ÅŸarkıcı Harun Tekin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 30 büyükÅŸehir ve Zonguldak'ı kapsayan 48 saatlik sokaÄŸa çıkma yasağının geç açıklandığını ve kapsamının muÄŸlak bırakılarak yanlış sonuçlar doÄŸurduÄŸunu belirtti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "DoÄŸru bir kararı hem geç alıp hem kapsamını muÄŸlak bırakıp hem süresini yetersiz tutup hem geç açıklamak yanlış sonuçlara yol açtı çünkü ortak akıl kullanılmadı. Böyle olmak zorunda mıydı? Hayır." ifadelerini kullanan ünlü ÅŸarkıcı bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

Ä°ÅŸte o yorum;