Hasan Can Kaya Önce Övdü Sonra Yerin Dibine Soktu! Böyle Trollenmedim!

Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programı tüm heyecanıyla devam ederken, 100. bölümde konuk olan kadının anlattıkları Hasan Can Kaya'dan önce övgü sonra eleştiri aldı. 

 

Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programı tüm heyecanıyla devam ederken, 100. bölümde konuk olan kadının anlattıkları Hasan Can Kaya'dan önce övgü sonra eleştiri aldı. Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programı tüm heyecanıyla devam ederken, 100. bölümde konuk olan kadının anlattıkları Hasan Can Kaya'dan önce övgü sonra eleştiri aldı. 

 

Konuşanlar'ın 100. bölüm shot YouTube'da yayınlandı. Kadın konuğun mezun olduğu okulla ilgili önce övgüler yağdıran Hasan Can Kaya, gerçeği öğrenince yerin dibine soktu. Hasan Can "Hayatımda böyle trollenmedim" demeden edemedi. EXXEN ekranlarında yayınlanan Hasan Can Kaya'nıun sunumu ile izleyici ile buluşan Konuşanlar 100 bölüme ulaştı. Konuşanlar'ın 100. bölüm shot hali YouTube'da yayınlandı. Kadın konuk en iyi üniversitelerden biri olan Bilkent'te yüzde 100 burslu olduğunu söyleyince Hasan Can övmelere doyamadı. Daha sonra genç kadın gerçeği açıklayınca kahkaha tufanı koptu. Meğer kadın konuk Ankara değil Erzurum Bilkent Lisesi'nden bahsediyormuş ve oradan mezun olanlar üniversitede burs alabiliyormuş. Bir diğer deyişle genç kadın Hasan Can'ın sandığı gibi üniversite sınavında ilk bine girememiş. Hasan Can bu itirafın üzerine "Hayatımda bu kadar trollenmedim" deyip kahkahalara boğuldu. Genç kadın "ilk 30 bindeydim" deyince Hasan Can "zaten sınava 32 bin kişi giriyor" diyerek bombayı patlattı. 



Etiketler: