Hastayken de Seksiyim!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri Instagram'da hastayken çektiÄŸi bir selfieyi paylaÅŸtı ve yazdıklarıyla duygularını dile getirdi. 

 

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri Instagram'da hastayken çektiÄŸi bir selfieyi paylaÅŸtı ve yazdıklarıyla duygularını dile getirdi. Instagram'da hasta hasta yaptığı paylaşımın altına "

Allah canımı almasın ben hastayken de seksiyim..  Outlander 4. Sezon bittiÄŸinden beri aÄŸlıyorum sanırım.. 1 günde 13 bölüm seyrettim. Türkiye’de diziler 130 dk oldu derken yabancı diziler de kotayı 90 dk’ya çıkarmış. Sezon finali dakikası bu.. dolu dolu ve doÄŸru bir matematikle yazılmış senaryoları lezzetiyle izlerim valla.. 4 sezon boyunca bir çok oyuncunun geliÅŸimini, tökezleyiÅŸini, senaryoyla kavga ettiÄŸi, o gün setin iyi geçmediÄŸi çokça anı hissettim elbette.

 

OyunculuÄŸun anlam okulu “yaÅŸamak” ve “farkındalık”. Bana his verdi kendimi iyi hissettim falan cacık yani.. hele ki ben kendime oyuncu demem ama yönetmen çok istedi ekip iyi falan zarrt zurt.. ben de ÅŸarkı söylüyorum, kitap yazıyorum, beste yapıyorum, fotograf çekiyorum.. çünkü oyuncuyum ve hissettiÄŸim her ÅŸeyin farkında olmak ve onu yaÅŸamak için canımı ortaya atıyorum.

 

Eve geç dönerken yolda yürüdüÄŸümde gözümü korkutan insanın da gözüne bakabiliyorum, boka da bakabiliyorum, güzele sevgiye bir çocuÄŸa ve bir anneye de.. çünkü böyle var oluyorum.. kendime engel olmaya maruz kalamam.. mütevazi olamam.. oyuncu olmuÅŸum ben..bazen kendime kendime bile oynarken:)..

 

O yüzden de canımı çalıştırıyorum bu sıra..güzel isler seyredip içimin kalabalığını harekete geçiriyorum.. sizi utandırmamak için.. bu süreçte de iyi iÅŸler seyrediyor, egzersiz yapıyorum..

 

Seneye güzel yerlerde buluÅŸacağız çünkü ... Gonca hanim yüzünüz çökmüÅŸ, gözleriniz morarmış, yorgunsunuz diyenleri anlıyor ve kucaklıyorum.. bu süre çok çalışıyorum zira.. azucuk da siz beni kucaklayın.. hep ben mi sizi düÅŸüneceÄŸim.. kendimi sevdirmeye çalışayım..:)" notunu düÅŸtü. 

 

Kısa sürede binlerce beÄŸeni alan paylaşımı ile ünlü oyuncu adeta içi ile hesaplaÅŸmasını takipçileri ile paylaÅŸmış oldu. 

 

 

Not: Fotoğraf Gonca Vuslateri'nin Instagram sayfasından alınmıştır.