Hatice'den Çağla Şikel'e Ağır Sözler!

Cengiz Semercioğlu’nun defilesinde kalçasını gösteren Hatice’yle ilgili konuşan Çağla Şikel’e ünlü şarkıcı çok sert yanıt verdi.

 

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Hatice, modacı Cengiz Semercioğlu’nun defilesinde kıyafetini kaldırarak kalçasını göstermiş ve tepki çekmişti. Konuyla ilgili fikirleri sorulan ünlü model Çağla Şikel, “Podyuma çıkacağımı kişileri önceden mutlaka biliyorum. Çıkan herkese saygı duyuyorum. Asla onlarla ilgili yorum yapmıyorum herkesin kendi gösterişi herkesin kendi yürüyüşü” dedi.

 

Çağla Şikel’in bu sözlerine çok sinirlenen ünlü şarkıcının verdiği cevap ise tam anlamıyla kavganın fitilini ateşleyecek cinstendi. Ünlü şarkıcı Çağla Şikel ile ilgili “Bir zamanların tostçu çağlası bunu sen mi söylüyorsun? ah be canım en azından tostumu yiyip beklemedim otel odasında evli adamı. Ben de bilirim kimle muhatap olup olmayacağımı da neyse” dedi.

 

2002 yılında Yüksel Ak ile evli olan Şenol İpek ile Çağla Şikel arasındaki yazışmalar o dönem magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. İddiaya göre Çağla Şikel, Yüksel Ak ve Şenol İpek bir iş için tatil beldesinde aynı otelde kalıyorlardı. Çağla Şikel, Şenol İpek’e otelde “Tostumu yedim seni bekliyorum” ifadelerini kullandığı bir mesaj çekmişti.