Hatice Epilasyon Videosu İle Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hatice, Instagram sayfasından yayınladığı epilasyon videosu ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hatice, Instagram sayfasından yayınladığı epilasyon videosu ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hatice, Instagram sayfasından yayınladığı epilasyon videosu ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Mynet'te yer alan habere göre; Geçirdiği estetik ameliyatlarla bambaşka bir görünüme kavuşan şarkıcı Hatice, bu defa epilasyon videosuyla dikkatleri üzerine topladı. Hatice'nin, lazer epilasyon sırasında şarkı söylediği anlar, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü şarkıcı Hatice, lazer epilasyon sırasındaki görüntülerini paylaştı. Hatice, güzellik uzmanının ''Nasıl hissediyorsun?'' sorusuna şarkı söyleyerek yanıt verince, sosyal medyada dalga konusu oldu.

 

Değişimiyle sık sık magazin gündeminin dikkatini çeken ünlü şarkıcı Hatice, dün bir güzellik merkezinde lazer epilasyon yaptırdığı anları paylaştı. Epilasyon sırasında bir anda kalkıp yüksek sesle şarkı söyleyen Hatice'ye, sosyal medyada yorum yağdı. Hatice'ye gelen yorumlar arasında “Herkes kafayı yedi sanırım”, “Başımıza Yılmaz Morgül oldu.”, “Tam olarak benim mental sağlık.”, “İlk buluşmaya giderken ben.”, “Lazer seansları böyle geçmiyor arkadaşlar, inanmayın.”, “İki reklamı aynı anda aradan çıkarmış”, “Yine yaptı yapacağını” şeklinde ifadeler yer aldı.

 

SUSKUNLUĞUNU BOZDU

 

Viral olan video hakkında sessizliğini bozan Hatice, ''İçimden geldiği gibi...'' demekle yetindi.

 

PODYUMDA KALÇASINI AÇMIŞTI

 

Hatice, 2019 yılında model olarak katıldığı bir defilede, podyumun orta yerinde kalçasını açmıştı. Muammer Ketenci'nin defilesinde yaptığı hareketle olay yaratan ünlü şarkıcı, ''Sadece kendi çapımda eğleniyorum. O hareket kesinlikle kurgu değildi'' ifadelerini kullanmıştı.

 

DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ

 

Doyamıyorum, Fidayda, Hani Gitmeyecektin gibi şarkılarla tanınan Hatice, estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşmuştu. Son haliyle görenleri şaşırtan Hatice, Instagram paylaşımlarıyla sık sık dikkatleri üzerine çekiyor.



Etiketler: