Hatice Şendil İle Fahriye Evcen'in Arası Bozuk Mu? Şendil Açıkladı!

Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in araları açık mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hatice Şendil, Büyük Selçuklu dizisinde rol alması sonrası aralarının açıldığı iddia edilen Fahriye Evcen ile ilgili açıklamalar yaptı. Peki Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in araları açık mı? Cevaplar haberimizde..

 

Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in araları açık mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hatice Şendil, Büyük Selçuklu dizisinde rol alması sonrası aralarının açıldığı iddia edilen Fahriye Evcen ile ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hatice Şendil, Büyük Selçuklu dizisinde rol alması sonrası aralarının açıldığı iddia edilen Fahriye Evcen ile ilgili açıklamalar yaptı. Peki Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in araları açık mı? Cevaplar haberimizde..

 

Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in araları açık mı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hatice Şendil, Büyük Selçuklu dizisinde rol alması sonrası aralarının açıldığı iddia edilen Fahriye Evcen ile ilgili açıklamalar yaptı. Şendil yaptığı açıklamada "Fahriye zaten arkadaşım ve tanışıyoruz. Olamaz ne benden ona ne ondan bana. İşin böyle küçük magazin kısımları" diyerek iddiaları yalanladı. 

 

hatice sendil ile fahriye evcen in arasi acik mi hatice sendil acikladi