Hawaii'de Neler Yapılır?

Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile adından söz ettiren ünlü Youtuber Erik Conover, yayınladığı videosunda Amerika'nın Hawaii adasında yapılacaklarla ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile adından söz ettiren ünlü Youtuber Erik Conover, yayınladığı videosunda Amerika'nın Hawaii adasında yapılacaklarla ilgili detaylı bilgiler verdi. Yayınladığı videosunda ada ile ilgili bilgiler veren ünlü Youtuber adada hüküm süren yeşil ile grinin zıtlığından bahsederken, burada yapılması muhtemel aktivitelerden bahsetti.

 

Listenin bir numarasına sörf aktivitesini koyan ünlü Youtuber, adanın sörf için çok uygun olduğunu ve keyif verdiğini söyledi. Bunun dışında Paddle board ve kano aktivitelerinin de düşünülmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca dünyaca ünlü Kona kahvesinin de bu adadan çıktığını ve buraya gelinmişken tadına bakılmasının olmazsa olmaz yapılması gerekenlerden olduğunu söyleyen ünlü Youtuber sözlerine dalından koparılmış bir kahvenin tadının hiçbirşeye benzemediğinden bahsetti. 

 

Adanın batı tarafının mutlaka keşfedilmesi gereken bölgelerden olduğundan söyleyen ünlü Youtuber, buradaki beyaz kumlu plajların ve turkuaz suların keyfinin çıkarılması gerektiğini söyledi. Ayrıca adanın batı tarafındaki gün batımlarının dünyaca ünlü görüntülere ev sahipliği yaptığını belirten ünlü Youtuber, bu gün batımlarının da deneyimlenmesi gerektiğini söyledi. 

 

Adanın batı tarafındaki keşiflerin bitirilmesinin ardından araba kiralayıp adanın iç kesimlerine doğru sürülmesi gerektiğini söyleyen ünlü Youtuber buradaki Waimea kasabasının mutlaka gezilmesi gereken yerlerden olduğunu söyledi.

 

Hawaii'ye gidilmişken Akaka Ulusal Parkı'nın da mutlaka gezilip görülmesi gerektiğinden söz eden ünlü Youtuber buranın da doğasının mükemmeliğinden bahsetti. Buraya gidilmişken yakınındaki Hilo kasabasında bir gece kalınması gerektiğini söyleyen ünlü Youtuber, hemen hemen her sabah oluşan gökkuşağının da izlenmesi gerektiğini belirtti. 

 

Ayrıca yol üstündeki OK Farms'a uğranıp buranın lokal meyvelerinden de tadılması gerektiğinden bahseden ünlü Youtuber, adanın kendine özgü meyvelerinin çok leziz olduğunu söyledi. Bu aktiviteyi de yaptıktan sonra ATV kiralayarak Mama şelalelerine gidilmesi gerektiğini belirten ünlü Youtuber, buradaki ağaçlıklı yolun hayatta mutlaka görülmesi gereken şeylerden biri olduğunu söyledi. 

 

Son olarak adadaki Volkanik parklardan bahseden ünlü Youtuber 4000 metre yükseklikten adanın volkanik parklarının izlenebileceğini belirtti. İçlerinde şuan dünyanın en aktif yanardağlarından olan Kilauea'nın da bulunduğu volkanik parklarda adrenaline doymak isteyenlerin çok keyif alacakları gözlem aktivitelerinin olduğunu söyleyen ünlü Youtuber sözlerini bitirdi. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.