Hayal Köseoğlu'ndan Aslı Bekiroğlu'nun İfşa Görüntülerine Yorum!

Mucize Doktor dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa olan özel görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Mucize Doktor dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa olan özel görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa olan özel görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa görüntüleri için "İfşa ne demek? İğrenç.. Özellikle bundan keyif alan kadınlara inanamıyorum. Kanım dondu. Yaşıtıma, meşlektaşıma, hemcinsime, herşeyden önce bir insana yapılan bu iğrençlik midemi bulandırıyor.  Hepimizin özeli, başka insanlara açmadığı alanlar var. İnsan kendini özel hayatını dilediği gibi belgelemekte özgürdür. Bunu paylaşan, yargılayan, üzerinde geyik döndüren herkes önce bi kendi insanlığını sorgulasın. Büyük yozlaşma. Çok büyük çirkinlik. İçinizdeki insanlığı böyle yok etmeyin. Öncelikle kendi ruhunuza ayıp." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;