Hayal Köseoğlu'ndan Dikkat Çeken Soy Ağacı Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda e-devletten yaptığı araştırmada soy ağacı ile ilgili bilmediği bir detayı öğrendiğini söylerken, çifte vatandaşlık için bilgisi olanlardan yardım istedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda e-devletten yaptığı araştırmada soy ağacı ile ilgili bilmediği bir detayı öğrendiğini söylerken, çifte vatandaşlık için bilgisi olanlardan yardım istedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda e-devletten yaptığı araştırmada soy ağacı ile ilgili bilmediği bir detayı öğrendiğini söylerken, çifte vatandaşlık için bilgisi olanlardan yardım istedi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar e-devlet soy ağacımda Bulgaristan çıktı. AB üyesi olması açısından birçok kolaylık sağlar. Çifte vatandaşlık alma imkanlarımı araştırmak istiyorum fakat hiçbir fikrim yok. Sağlam bilgisi olan varsa dm atabilir mi?" ifadelerini kullanan Köseoğlu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

hayal koseoglu ndan soy agaci aciklamasi gundem oldu