Hayal Köseoğlu'ndan Sıcak Kafa'nın Fragmanı İçin Dikkat Çeken Yorum! Nasıl Buldu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda oyuncu kadrosunda Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Gonca Vuslateri, Arda Anarat gibi oyuncuların yer aldığı Netflix'in yeni yapımı Sıcak Kafa'nın fragmanı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda oyuncu kadrosunda Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Gonca Vuslateri, Arda Anarat gibi oyuncuların yer aldığı Netflix'in yeni yapımı Sıcak Kafa'nın fragmanı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda oyuncu kadrosunda Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Gonca Vuslateri, Arda Anarat gibi oyuncuların yer aldığı Netflix'in yeni yapımı Sıcak Kafa'nın fragmanı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sıcak Kafa dizisinin fragmanı için "Sıcak Kafa fragmanı çok ilgimi çekti. Çok güzel gibi. İnş öyledir." ifadelerini kullanan Köseoğlu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

hayal koseoglu ndan sicak kafa fragmani icin yorum