Hayal Köseoğlu'ndan Yeni Proje Heyecanı! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yeni projesi için dikkat çeken ifadeler kullanırken, heyecanını dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yeni projesi için dikkat çeken ifadeler kullanırken, heyecanını dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yeni projesi için dikkat çeken ifadeler kullanırken, heyecanını dile getirdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yeni proje heyecanını dile getiren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu "Offffff yeni işim ne olacak çok merak ediyorum. Acaba kimlerle tanışıcam, neler yaşiycam, neler olucak. Çok heyecanlıyım. Eskiden de böyleydim. Yaz tatilinden sonra okullar açılacağı  zaman sınıflar açıklanana kadar günlerce uyuyamazdım. I like this heyecan" ifadelerini kullanırken sosyal medyada destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

hayal koseoglu ndan yeni proje heyecani