Hayal Köseoğlu'nun Erkeklerle İlgili Bir Sayfadan Alıntıladığı Tavsiyeyle İlgili Paylaşımı Olay Oldu!

FOX TV'de yayınlanan Mahkum dizisinde canlandırdığı Sasha karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu'nun Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yabancı bir sayfadan alıntıladığı erkeklerle ilgili tavsiyeleri dile getiren paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 

 

FOX TV'de yayınlanan Mahkum dizisinde canlandırdığı Sasha karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu'nun Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yabancı bir sayfadan alıntıladığı erkeklerle ilgili tavsiyeleri dile getiren paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu'nun Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yabancı bir sayfadan alıntıladığı erkeklerle ilgili tavsiyeleri dile getiren paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Nelerle uğraşıyoruz ya rab!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda erkeklerle ilgili alıntıladığı tavsiyeler için "Hepimize bir ablamızdan bu tavsiye gelmiştir yaasjdkfk. "Becerebilseniz bile yapamıyormuş gibi yapın, erkekler işe yaradıklarını hissetmeyi çok severler." Ahshdjdj nelerle uğraşıyoruz ya rab" ifadelerini kullanan Köseoğlu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

hayal koseoglu nun erkeklerle ilgili tavsiye paylasimi gundem oldu