Hayal Köseoğlu'nun PR ve Halkla İlişkiler Eleştirisi Gündem Oldu! İletişim Kurmayı Öğrenin!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda PR ve Halkla İlişkiler ile ilgili eleştirisi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda PR ve Halkla İlişkiler ile ilgili eleştirisi sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda PR ve Halkla İlişkiler ile ilgili eleştirisi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Aşkım Devil Wears Prada'da oynamıyorsunuz ya sakin olun!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda PR ve Halkla İlişkiler ile ilgili "PR: Public Relations. Halkla İlişkiler. Aşkım Devil Wears Prada'da oynamıyorsunuz ya sakin olun shdhfjf. Size kötü bir haberim var, işinizi iyi yapmak için derhal iş tanımınızı ve iletişim denen şeyi kurmayı öğrenmeniz lazım. Pr'ından prim yaptığınız insanlarla özellikle. Iyy." ifadelerini kullanan Köseoğlu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

hayal koseoglu ndan pr ve halkla iliskiler elestirisi gundem oldu