Hayko Cepkin'den Çok Sert Gündem Paylaşımı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda gündemdeki olaylarla ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken, sert paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda gündemdeki olaylarla ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken, sert paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda gündemdeki olaylarla ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken, sert paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda gündeme dair "Günaydın. Bakalım bugün ne rezil, ne utanç verici, ne yüz kızartıcı, ne dandik ne yalan, dolan, iflah olmaz, doymak bilmez, sonu gelmez hüsran, azar, haksızlık, iftira, kriz, hayal kırıklığı, vesairenin içinden sıyrılıp, nasıl günü bitirebileceğiz. Herkese başarılar" ifadelerini kullanan Cepkin sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

hayko cepkin den cok sert gundem paylasimi sosyal medyada gundem oldu