Hayko Cepkin'den İlginç Beşiktaş Totemi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fatih Karagümrük maçının ardından toteminden bahsederken, ilginç ifadeler kullandı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fatih Karagümrük maçının ardından toteminden bahsederken, ilginç ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fatih Karagümrük maçının ardından toteminden bahsederken, ilginç ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bakın bu bir dramdır. Beşiktaş maçlarını seyredince kaybediyoruz diye uzun süre seyretmedim, seyretmeyince yendik. Sonra radyodan dinledim, yendik. Telden seyrettim, yendik. Şimdi komple seyrettim, yendik. Bu nedir? böyle bir şey olabilir mi!!! Madduurum(z)" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;