Hayko Cepkin'den Okan Bayülgen Ve Demir Demirkan'ın Kendisi Hakkındaki Sözlerine Teşekkür!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Okan Bayülgen ve Demir Demirkan'ın kendisi hakkındaki sözlerine teşekkür ederken duygusal sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Okan Bayülgen ve Demir Demirkan'ın kendisi hakkındaki sözlerine teşekkür ederken duygusal sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Okan Bayülgen ve Demir Demirkan'ın kendisi hakkındaki sözlerine teşekkür ederken duygusal sözler söyledi. 

 

Dünyadaki en iyi Jekyll ve Hyde olabilir!

 

Uykusuzlar Kulübünde konuşan Okan Bayülgen ve Demir Demirkan Hayko Cepkin'in rol aldığı Jekyll ve Hyde müzikalindeki performans için Bayülgen "Gözyaşları içinde izledim. Dünyadaki en iyi Jekyll ve Hyde olabilir" ifadelerini kullanırken Demir Demirkan ise Hayko Cepkin'in performansı için "Hayko benim ile birlikte yıllardır müzik yapıyor. Hayko benim klavyemi çalıyordu. Öyle tanıştık sonra da feci kanka olduk zaten. Şimdi yıllar sonra Hayko'yu orada görünce kendi olayını yaparken bambaşka izlerken, yaa bu ne? Bu nasıl birşey diyerek fena gururlandım" ifadelerini kullandı. 

 

Teşekkür' mü etsem, ' eyvallah' mı desem, 'napıyosunuz siz acabaaaa' diye hesap mı sorsam bilemedim!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Okan Bayülgen ve Demir Demirkan'ın sözleri için "Hayattaki en zor kazanımlardan biri de yaşarken, bulunmadığınız bir ortamda arkanızdan iyi konuşulması. Ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz diye düşünüyorum. Hele bir de ünlü cemaatindenseniz üfff olacak iş değil. Şu video önüme düştüğünden beri ne diyeceğimi bilemiyorum. 'Teşekkür' mü etsem, ' eyvallah' mı desem, 'napıyosunuz siz acabaaaa' diye hesap mı sorsam bilemedim. Çok güzel bir duygu olduğunu ve duygulandığımı söyleyebilirim sadece boğazım düğümlenerek." ifadelerini kullanan Cepkin sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

Kaynak: Fenoreporter.com