Hayvanlardan İnsanlara Corona Virüsü Bulaşır Mı?

Son dönemin en çok konuşulan konularından biri olan corona virüsü salgınıyla ilgili veteriner Müjgan Çevik Aksoy Twitter sayfasından yaptığı açıklamada hayvan besleyenlerin merak ettikleri hayvanlardan insanlara corona virüsünün bulaşıp bulaşmayacağı sorularına yanıt verdi.

 

Son dönemin en çok konuşulan konularından biri olan corona virüsü salgınıyla ilgili veteriner Müjgan Çevik Aksoy Twitter sayfasından yaptığı açıklamada hayvan besleyenlerin merak ettikleri hayvanlardan insanlara corona virüsünün bulaşıp bulaşmayacağı sorularına yanıt verdi. Son dönemde dünyanın en çok konuştuğu konulardan biri olan corona virüsü salgınıyla ilgiyle veteriner Müjgan Çevik Aksoy Twitter sayfasından yaptığı açıklamada hayvan besleyenlerin merak ettikleri hayvanlardan insanlara corona virüsünün bulaşıp bulaşmayacağı sorularına yanıt verdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada kedi köpek besleyenlerin merak ettikleri sorulara yanıt veren veteriner hekim Müjgan Çevik Aksoy hayvanlardan insanlara corona virüsünün geçmeyeceğini böyle bir bulaşma yolunun olmadığını belirtti. 

 

İşte detaylar;